Μιχάλης Καρυοφυλλίδης

Μιχάλης Καρυοφυλλίδης

Γεννήθηκε στο Αιγίνιο Πιερίας όπου ξεκίνησε τις μουσικές του σπουδές στο πιάνο και στα ανώτερα θεωρητικά. Είναι κάτοχος πτυχίων Αρμονίας, Αντίστιξης, Φούγκας και Διπλώματος Πιάνου με βαθμό Άριστα. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής της Άρτας με ειδίκευση στο «ακορντεόν». Είναι κάτοχος Mεταπτυχιακού τίτλου με ειδίκευση «Διεύθυνση Παιδικής-Σχολικής Χορωδίας» του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου.
Από το 2008 εργάζεται ως αναπληρωτής καθηγητής σε σχολεία της Α/θμιας και Μουσικά Σχολεία καθώς και σε ωδεία και μουσικές σχολές διδάσκοντας πιάνο, χορωδία, ανώτερα θεωρητικά και ακορντεόν.

Το 2012 ιδρύει και διευθύνει τη Δημοτική Χορωδία Αιγινίου “Canto Olympus” η οποία λειτουργεί σε πέντε τμήματα αναπτύσσοντας έντονη δραστηριότητα. Το ίδιο έτος αναλαμβάνει την καλλιτεχνική διεύθυνση του διήμερου Φεστιβάλ Χορωδιών Δήμου Πύδνας – Κολινδρού που πραγματοποιείται κάθε χρόνο μέχρι σήμερα.

Με τo παιδικό τμήμα έχει λάβει μέρος 6o και 8o Φεστιβάλ Παιδικών – Νεανικών Χορωδιών του Μεγάρου Μουσικής Θεσ/νίκης. Έχει συμπράξει επί σκηνής με τον Μανώλη Μητσιά, τον Δημήτρη Μπάση, τον Γιώργο Χατζηνάσιο και τον Χρήστο Νικολόπουλο.

Έχει παρακολουθήσει την 6η και 7η Θερινή Ακαδημία Διεύθυνσης Χορωδίας του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κέρκυρα με μαέστρους τη Zimfira Poloze (από τον Καναδά) και τη Maria Guinand (από τη Βενεζουέλα) αντίστοιχα. Επιπλέον, έχει λάβει μέρος στο 3ο masterclass για μαέστρους και διευθυντές χορωδίας στην Πρέβεζα με μαέστρους τον Ambrož Čopi (από τη Σλοβενία) και Marco Antonio de la Paz (από την Ισπανία).

Πιανίστες

Ηλίας Μπίτσης

Φωτογραφία Ηλία

Κωνσταντίνος  Αγγελίδης

Κωνσταντίνος Αγγελίδης

Στείλτε το μήνυμά σας!

1 + 2 =

Καλέστε μας

+30 694 679 4174

Email

info@canto-olympus.gr

Διεύθυνση

Αβέρωφ 10, Αιγίνιο

Εικονίδιο επικοινωνίας με το messenger

Messenger

Μήνυμα στο Messenger

© 2020 by Konstantinos Bitsis

Pin It on Pinterest

Share This