Ένα υπέροχο ταξίδι, μια ζεστή φιλοξενία, μια αξέχαστη εμπειρία!!!

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου η Δημοτική Χορωδία Αιγινίου «Canto Olympus» και η Χορωδία «Ορφέας» Στοκχόλμης συμπράξανε σε μια συναυλία με τίτλο “Η Ελλάδα που αγαπάμε”. Οι δύο χορωδίες ερμήνευσαν τραγούδια των Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Ξαρχάκου, Πλέσσα, Κουγιουμτζή, Λοΐζου και του Χρήστου Βερνάρδου. Έλληνες και Σουηδοί ακροατές δημιούργησαν μια ζεστή και συγκινητική ατμόσφαιρα στην κατάμεστη εκκλησία «Clara Kyrka» στο κέντρο της Στοκχόλμης. Τη συναυλία παρακολούθησαν επίσης οι πρέσβεις Ελλάδος και Κύπρου.

Τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας στα μέλη της Χορωδίας «Ορφέας» Στοκχόλμης για τη ζεστή φιλοξενία τους και για την υπέροχη συνεργασία τους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κύριο Χρήστο Σαβλάκη και στον κύριο Αναστάσιο Τεμπάλδη για την άψογη διοργάνωση!!!

Ευχαριστούμε, επίσης, τον δήμο Πύδνας – Κολινδρού και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κύριο Βασίλη Παππά και τον αντιδήμαρχο κύριο Κωνσταντίνο Παραλυκίδη για την στήριξή τους. Επιπλέον, ευχαριστούμε το σωματείο επαγγελματιών Βόρειας Πιερίας και τον συντοπίτη μας, γιατρό, κύριο Θωμά Ρούντο που δραστηριοποιείται στη Σουηδία για την αρωγή τους.

Συντελεστές της παράστασης:

Διεύθυνση

Μιχάλης Καρυοφυλλίδης

Rolando Pomo

Μαίρη Γιαννίκη

Σολίστ

Χρήστος Βερνάρδος

Βιβή Κυριακού

Μαίρη Γιαννίκη

Δημοτική Χορωδία Αιγινίου «Canto Olympus»

Χορωδία «Ορφέας» Στοκχόλμης

Ορχήστρα

Johan SandbackPiano

Maria Mansson – Cello

Olia Tavlaridou – Flute

Ηρακλής Χατζηνικολάου – Μπουζούκι

Δέσποινα Αρβανιτίδου – Κιθάρα

Χρήστος Βερνάρδος – Κιθάρα

Το Διοικητικό Συμβούλιο και ο Μαέστρος

της Δημοτικής Χορωδίας Αιγινίου

Canto Olympus

Pin It on Pinterest

Share This